Archive for the ‘Важни дати’ Category

Честит Празник!!!

Честит празник на всички! Не конкретизирам празника, защото аз лично празнувам и двата… Хубаво е да има празници (предполагам всички са съгласни).

На празнуващите Св. Трифон пожелавам да пият все хубаво вино с тънки мезета, разбира се в най-приятната компания.

На тези, които празнуват Св. Валентин пък желая да прекарат най-прекрасните мигове с любимия човек, да изживеят невероятни мигове и да разбира се да прекарат една незабравима нощ 😉 . Да не забравяте да се пазите… Кой с презерватив, кой с доверие – всеки сам си знае.

На тези като мен, които празнуват и двата празника пожелавам да изпият най-хубавата чаша вино в компанията на любимия човек…

Обичайте се и пийте вино, защото виното е любов, а любовта е опиянение!

Thursday, February 14th, 2008

Металика в България

Днес най-после стана ясно – Металика наистина ще свирят в България! Изключително съм щастлив от това и няма да пропусна концерта за нищо на света. Ще мога да видя една от любимите си групи на живо!!!

Metallica2008

Мечтая за Металика от поне 7 години и сега най-сетне ще мога да ги видя на живо. Много съм ентусиазиран за концерта и се надявам да не остана леко разочарован (както беше с Maiden). Но… Ще видим на концерта. Сега остава само да се доберем до билети и да дочакаме датата, която е 25.07.2008.

Преди Metallica ни се предоставя уникалната възможност да заграем с Kiss на 16 Май… Повече информация за двете събития и къде и кога ще се продават билети има тук или тук. Това е карта на местата и цените на билетите за Металика.

Рок лятото на 2008 започва прекрасно. Да видим какво още ще ни предложат продуцентските къщи.

Очаквам включване от Бого, Пешо и Боян. Хайде да сглобим програма за събитията…

Wednesday, February 13th, 2008

Честит имен ден

Честит имен ден на всички с името Иван, Йоан, Иво, Ивайло, Йото, Йонко, Ивайло, Еньо, Калоян, Иванка, Ваня, Ваньо и на всички, които празнуват и не виждат името си.

На първо място пожелавам здраве, защото то е най важно… След това идва и всичко останало щастие, късмет, просперитет и много, много успехи.

Monday, January 7th, 2008