Archive for the ‘Uncategorized’ Category

Ново четиво!

Днес попаднах на новия блог на Иво Инджев. Винаги съм харесвал нещата, които пише и прави. Сега отново ще имам шанса да се “сблъскам” с неговото творчество. Мога само да му пожелая успех в неговото ново начинание.

Снимката е от личния блог на Иво Инджев – http://ivo.bg/

Sunday, April 6th, 2008

БлогCamp 2008

На 23 Февруари в Централният военен клуб ще се проведе блог събитието на 2008 година (поне за първите 6 месеца). Събитието носи името БлогCamp2008. Надеждата е събитието да събере свободомислещи хора, които да споделят своите идеи и виждания.

Повече информация за самото събитие и участието в него можете да намерите на официалния сайт: http://bcamp.info/

Monday, February 4th, 2008

OpenID

От днес вече си имам OpenID. От доста време се каня да си направя такава регистрация, но днес след като прочетох поста на Богомил, най-после се реших . За неговата регистрация използвах ClaimID и честно да си призная останах приятно изненадан от интерфейса и лекотата, с която става регистрацията.

За повече информация относно какво е това OpenID за какво се използва и как може да ви помогне може да прочетете чудесната статия на Бого ето тук.

Tuesday, January 22nd, 2008

Честита нова 2008

Да ни е честита новата 2008! Нека тя да бъде на първо място здрава и щастлива.

Искам да пожелая на всички през новата година да постигнат всичко онова, което не са успели през изминалата, да намерят време за нещата, за които то не е стигало и да изживеят 366 супер успешни дни.

Wednesday, January 2nd, 2008