За трезвеника

От няколко месеца доста често се сещам за една мисъл, която за първи път открих в блога на Боян. За съжаление той за пореден път я е затрил, затова ще я публикувам и аз.

Фьодор Михайлович:

Има нещо нездраво и съмнително в трезвеника. Възприемам хората, които не пушат, тяхна си работа, дори възприемам тези, които не се заглеждат след жените по улицата, макар че… Но както и да се мъча, не мога да възприема непиещия за нормален. Непиещият е маниак и точка по въпроса. Всеки, който се опита да облече трезвеността в подкупно, здравословно и благообразно обяснение, е гад, мръсник, безочлив продажник. Да не пиеш означава да живееш като идиот. Да си противоестествен и пластмасов като вегетарианец. Липсата на алкохол води до оглупяване и тежка шизофрения. Изкривяват се представите за света. Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес!

2 Responses to “За трезвеника”

  1. Боян Says:

    Ами Боян не я е затрил, просто не сте ползвали търсачката 😉
    http://blog.mengeme.com/?p=15 (извинявай за спам-а)

  2. sylido Says:

    Абе…не съм съгласен с другаря Михайлович, малко е екстремно :) че е полезно да се пие в малки количества не споря ама…то тия от А клас 2004 випуск са еба*и пияниците…:Р то не са литри то не е чудо :)

Leave a Reply